az Új Könyvek csapatától

Zamat

Zamat

Zamat

A New York Times bestseller Vegetáriánus finomságok szerzője most Ixta Belfrage, az Ottolenghi kísérleti konyha séfje segítségével mutatja be több mint száz, rendkívül finom, növényi alapú recepten keresztül, hogyan jön létre és fokozható az ételek zamata. Yotam Ottolenghi és Ixta Belfrage egészen új szinten közelíti meg a zöldségeket és a főzés alapjait három meghatározó elemre bontja: ez a technika, a társítás és a termény. Yotam és Ixta bemutatják, mennyire meg tudják változtatni a gondolkodásunkat a főzésről az olyan egyszerű technikák, mint a szenesre sütés vagy az infuzálás. Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük meg a terményeket, amelyek természetes módon ragyogóvá varázsolják az ételeket.

Főételek, köretek, desszertek és egész éléskamrára való "ízbombák" (házi ízesítők): minden étkezésre és a hét minden napjára találunk recepteket, ideértve az olyan biztos sikereket, mint a töltött padlizsántekercs curryben és kókuszos dhalban, a csípős gombalasagne és a romano paprika schnitzel. 

27%
8 990 Ft
6 563 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9789635661862

Kiegészítő termékek

10%
9 990 Ft
8 991 Ft
10%
9 990 Ft
8 991 Ft