az Új Könyvek csapatától

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Szerző Lizzie Streit
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Szerző Lizzie Streit
Szerző:
Lizzie Streit
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9789632786506
Kiadó:
Cser Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
160
Tömeg
576 g/db

A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL:
- részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket;
- ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak;
- kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre;
- számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

A szerzőről:
Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It's a Veg World After All (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.

27%
4 395 Ft
3 208 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789632786506