az Új Könyvek csapatától

Lakoma 3.

Alcím A francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző Váncsa István
Lakoma 3.

Lakoma 3.

Alcím A francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző Váncsa István
Szerző:
Váncsa István
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2019
ISBN:
9789634336136
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
697
Tömeg
1,2 kg/db

A lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma - A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár egy filozófiai mű, és bár elmélkedéssel még senki nem lakott jól, Váncsa bebizonyítja, hogy a gondolat lehet az étel fűszere.

Hogyan működik egy vándorpiac? Mi az előétel jelentősége? Miért fontos csalánleves? Az esszék olvasása egyfajta meditáció a főzés gyakorlata előtt, hiszen az ételnek is más íze lesz, ha tudjuk, mi formálta olyanná, amilyen.

28%
5 999 Ft
4 319 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
A francia konyha legfinomabb ételeiből
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789634336136