az Új Könyvek csapatától

Sajttorták a világ minden tájáról

Alcím Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei
Szerző Isabel Pérez
Sajttorták a világ minden tájáról

Sajttorták a világ minden tájáról

Alcím Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei
Szerző Isabel Pérez
Szerző:
Isabel Pérez
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2023
ISBN:
9789636090333
Kiadó:
Partvonal Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
244
Tömeg
890 g/db

Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben. Az Aliter Dulcia fő attrakciója a sajttorta: ezek azok a sütemények, amelyek csodálatos külső megjelenésükkel és izgalmas ízvilágukkal varázsolják el a rajongókat. A kötetből megismerhetjük a különféle tejtermékek világát, jellemzőiket és felhasználási módjukat, megtudhatjuk, melyiket milyen sajttorta tésztájába érdemes belekeverni. Az Aliter Dulcia kínálatában a réteslap- vagy kekszalapú tejberizses, csokoládés és sós karamellás sajttortáktól kezdve a gyümölcstortákig minden megtalálható - a világ különböző országaiban közkedvelt sajttorta-különlegességek is, így bátran nevezhetjük ezt a kiadványt a sajttorták bibliájának. "Ezzel a könyvvel szeretnék tisztelegni az örök desszert előtt, amely a görög Számosz szigetén született, majd az évszázadok során ínyencek ezreinek a kulináris szokásaihoz alkalmazkodott, és még ma is rendre verhetetlennek bizonyul a legkívánatosabb, legnépszerűbb és legnagyobb csodálatnak örvendő sütemények rangsorában." - Isabel Pérez

25%
8 499 Ft
6 374 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789636090333