az Új Könyvek csapatától

MAG - Modern Alap Gasztronómia

Szerző Illés Vince Levente - Kocsonya Kálmán - Vomberg Frigyes
MAG - Modern Alap Gasztronómia

MAG - Modern Alap Gasztronómia

Szerző Illés Vince Levente - Kocsonya Kálmán - Vomberg Frigyes
Szerző:
Illés Vince Levente - Kocsonya Kálmán - Vomberg Frigyes
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2017
ISBN:
9789638987570
Kiadó:
Si-Ker' 993
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
246
Tömeg
766 g/db

A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési szakma elsajátítására vállalkoztak.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.

Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!

28%
7 900 Ft
5 688 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789638987570