az Új Könyvek csapatától

Élő növényi sajtok, tejek

Alcím Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Szerző Lénárt Gitta
Élő növényi sajtok, tejek

Élő növényi sajtok, tejek

Alcím Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Szerző Lénárt Gitta
Szerző:
Lénárt Gitta
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2017
ISBN:
9789632913131
Kiadó:
Bioenergetic Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
186
Tömeg
456 g/db

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új "élő" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő kísérletezőknek is.

28%
4 590 Ft
3 305 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Raktár:
P28 S4
Cikkszám:
9789632913131