az Új Könyvek csapatától

Kovásziskola 2.

Alcím Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Szerző Vanessa Kimbell
Kovásziskola 2.

Kovásziskola 2.

Alcím Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Szerző Vanessa Kimbell
Szerző:
Vanessa Kimbell
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2020
ISBN:
9786155767067
Kiadó:
Csipet Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
192
Tömeg
872 g/db

"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."
Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.

23%
6 000 Ft
4 620 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786155767067