az Új Könyvek csapatától

Kovásziskola

Alcím Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerző Vanessa Kimbell
Kovásziskola

Kovásziskola

Alcím Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerző Vanessa Kimbell
Szerző:
Vanessa Kimbell
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9786155767012
Kiadó:
Csipet Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
208
Megjelenés:
2018
Tömeg
924 g/db

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

20%
6 300 Ft
5 040 Ft
Kezdete: 2024.10.11   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Alcím:
Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Cikkszám:
9786155767012