az Új Könyvek csapatától

Konyhai késtechnikák

Szerző Marianne Lumb
Konyhai késtechnikák

Konyhai késtechnikák

Szerző Marianne Lumb
Szerző:
Marianne Lumb
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2011
ISBN:
9789636894122
Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
670 g/db

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. • Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és ml módon használjuk a leghatékonyabban. • Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat

23%
3 990 Ft
3 072 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789636894122