az Új Könyvek csapatától

Konyhai kémia

Alcím Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Szerző Barotányi Zoltán
Konyhai kémia

Konyhai kémia

Alcím Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Szerző Barotányi Zoltán
Szerző:
Barotányi Zoltán
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2024
ISBN:
9786158233781
Kiadó:
Tea Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
376
Megjelenés:
2024
Tömeg
528 g/db

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli?
Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.

23%
4 690 Ft
3 611 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Alcím:
Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Cikkszám:
9786158233781