az Új Könyvek csapatától

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Szerző Kádas Lajos
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Szerző Kádas Lajos
Szerző:
Kádas Lajos
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2015
ISBN:
9789630983327
Kiadó:
Kossuth Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
126
Tömeg
462 g/db

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel című kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót.
Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.

27%
3 990 Ft
2 913 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789630983327