az Új Könyvek csapatától

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel című kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót.
Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.

27%
3 990 Ft
2 913 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9789630983327