az Új Könyvek csapatától

Húsipari szakkönyv

Alcím Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba
Szerző Kertész István
Húsipari szakkönyv

Húsipari szakkönyv

Alcím Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba
Szerző Kertész István
Szerző:
Kertész István
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2023
ISBN:
9786156603456
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
96
Tömeg
126 g/db

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.

27%
3 100 Ft
2 263 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786156603456