az Új Könyvek csapatától

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9789631366013
Kiadó:
Corvina Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
320
Megjelenés:
2019
Tömeg
1,9 kg/db

Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót.

Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról

Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba...

Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról

28%
12 000 Ft
8 640 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789631366013