az Új Könyvek csapatától

Furmint szakácskönyv

Szerző Horváth Gábor - Pallagi Ferenc
Furmint szakácskönyv

Furmint szakácskönyv

Szerző Horváth Gábor - Pallagi Ferenc
Szerző:
Horváth Gábor - Pallagi Ferenc
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2017
ISBN:
9789634332381
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
337
Tömeg
1,548 kg/db

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.

Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.

28%
7 500 Ft
5 400 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789634332381