az Új Könyvek csapatától

Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

Szerző Halmos Monika
Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

Szerző Halmos Monika
Szerző:
Halmos Monika
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2015
ISBN:
9789631362732
Kiadó:
Corvina Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
120
Tömeg
450 g/db

"75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára.
Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben... Itt az ideje, hogy felelevenítsük ezeket a nemes finomságokat!" (a Kiadó)

25%
2 990 Ft
2 243 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789631362732