az Új Könyvek csapatától

Halimádók konyhája 2.

Halimádók konyhája 2.

Halimádók konyhája 2.

Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel örvendezteti meg.



A Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője most már nemcsak a képernyőn alkot jobbnál jobb fogásokat, le is írja legizgalmasabb receptjeit. Férfias stílusban az ízeket, alapanyagokat nagyvonalúan kezelve, de a gyakorló háziasszonyoknak és háziembereknek is követhetően . Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat.



A receptek között találunk hagyományos fogásokat, a rácponty, a korhely halászlé, a tejfölös-gombás csuka mindannyiunknak ismerős. De olyan fogások is felbukkannak, amiket általában nem halból szoktunk készíteni, ilyen a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta, vagy a harcsás paprikás krumpli. Gazdag választék a levestől az előételen, salátán át a főételig. 

27%
5 990 Ft
4 373 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9786156488008

Kiegészítő termékek

27%
5 990 Ft
4 373 Ft