az Új Könyvek csapatától

Halak, vadak elkészítése

Szerző Stőgermayer Antal
Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése

Szerző Stőgermayer Antal
Szerző:
Stőgermayer Antal
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2015
ISBN:
9786155496165
Kiadó:
Hermit Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
190
Megjelenés:
2015
Tömeg
230 g/db

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

27%
2 900 Ft
2 117 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786155496165