az Új Könyvek csapatától

Hal, mindenestül

Hal, mindenestül

Hal, mindenestül

Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.

27%
19 999 Ft
14 599 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9789635823468