az Új Könyvek csapatától

Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincs

Szerző Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály
Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincs

Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincs

Szerző Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály
Szerző:
Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2008
ISBN:
9789637460562
Kiadó:
Grimm Kiadó
Nyelv:
magyar; francia
Oldalszám:
184
Megjelenés:
2008
Tömeg
200 g/db

A kiadvány tartalma összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként.
Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
A Függelék tartalma: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

23%
2 990 Ft
2 302 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789637460562