az Új Könyvek csapatától

Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák

Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák

Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák

Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott.

A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt olvasóközönségnek.

Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival.

A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.

27%
2 700 Ft
1 971 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9786156603432