az Új Könyvek csapatától

Ételekről és borokról...

Alcím Borgasztronómia napjainkban
Szerző Mészáros Gabriella
Ételekről és borokról...

Ételekről és borokról...

Alcím Borgasztronómia napjainkban
Szerző Mészáros Gabriella
Szerző:
Mészáros Gabriella
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789638924391
Kiadó:
Akó Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
290
Megjelenés:
2020
Tömeg
726 g/db

A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.

27%
6 900 Ft
5 037 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Alcím:
Borgasztronómia napjainkban
Cikkszám:
9789638924391