az Új Könyvek csapatától

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Szerző Király Ágnes
Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Szerző Király Ágnes
Szerző:
Király Ágnes
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9789635651610
Kiadó:
HVG Könyvek
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
432
Tömeg
1,65 kg/db

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

28%
8 500 Ft
6 120 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789635651610