az Új Könyvek csapatától

Disznóölés - disznótoros

Alcím Bevált receptek és módszerek a különféle házias húskészítmények elkészítéséhez
Szerző Szabó Józsefné
Disznóölés - disznótoros

Disznóölés - disznótoros

Alcím Bevált receptek és módszerek a különféle házias húskészítmények elkészítéséhez
Szerző Szabó Józsefné
Szerző:
Szabó Józsefné
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2024
ISBN:
9786156603715
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
85
Tömeg
114 g/db

A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok legjobb tartósítási módjához.
A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.

27%
3 300 Ft
2 409 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Bevált receptek és módszerek a különféle házias húskészítmények elkészítéséhez
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786156603715