Az adventi és karácsonyi időszak egyik legjobb része a süteménysütés, már maga a tervezgetés is élmény, míg az ember kitalálja, mit készít majd az ünnepekre. A Desszertleckék negyedik kötetében rengeteg remek ötletet adunk, legyen szó vendégváró falatról, mézeskalácsról vagy éppen ehető ajándékról. A Nők Lapja Konyhában, illetve a Desszert-különszámban megjelent, kipróbált receptek közül a legjobbakat válogattuk össze, eláruljuk, hogyan készül a mindenkit lenyűgöző bejgli, a meseszép fenyőfatorta, és persze megosztunk tippeket, hogy idő hiányában miként alkothatsz villámgyorsan desszerteket. Tarts velünk, és tedd még boldogabbá az ünnepeket néhány saját kezűleg készített finomsággal!
A Desszertleckék-sorozat már megjelent kötetei:
- Sütemények családi és ünnepi alkalmakra
- Mennyei gyümölcsös édességek
- Látványos torták kezdőknek és haladóknak