az Új Könyvek csapatától

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Szerző Cosima Bellersen Quirini
Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Szerző Cosima Bellersen Quirini
Szerző:
Cosima Bellersen Quirini
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2024
ISBN:
9786155723667
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
144
Megjelenés:
2024
Tömeg
440 g/db

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

23%
3 500 Ft
2 695 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786155723667