az Új Könyvek csapatától

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

23%
3 500 Ft
2 695 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9786155723667