az Új Könyvek csapatától

Az egészség könyve - Gyümölcsételek és nyersfőzelékek

Alcím A táplálkozás mint természetes gyógytényező
Szerző Dr. Maximilian Bircher-Benner
Az egészség könyve - Gyümölcsételek és nyersfőzelékek

Az egészség könyve - Gyümölcsételek és nyersfőzelékek

Alcím A táplálkozás mint természetes gyógytényező
Szerző Dr. Maximilian Bircher-Benner
Szerző:
Dr. Maximilian Bircher-Benner
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2023
ISBN:
9786155144523
Kiadó:
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
74
Tömeg
98 g/db

Dr. Maximilian Bircher-Benner svájci orvos, a Wundepunkt alapítója, az orvostudomány legjelentősebb alakjai közé tartozott.

Dr. Bircher-Benner felismerte a táplálék minőségének jelentőségét az egészségre. Betegségeink túlnyomó többsége civilizációs táplálkozásunk következménye. Gyógymódja a betegek számára nyers diétából állt, míg az egészségeseknek a teljes értékű táplálkozást javasolta.

Dr. Bircher-Benner természetes módszerekkel gyógyított, a táplálkozással, a fénnyel, a vízzel, a levegővel, és olyan sikereket ért el a gyógyításban, amelyről a modern orvostudomány még mindig csak álmodik, és mindaddig álmodni is fog, amíg nem változtat szemléletén.

Dr. Bircher-Benner nevéhez fűződik korunk egyik legdivatosabb eledele: a müzli. A müzli szó svájci németül kását jelent, amelyet dr. Bircher-Benner gyógyételként szolgált föl betegeinek. Müzlijének legfontosabb tulajdonsága, amely alapvetően megkülönbözteti a mai müzliktől, hogy mindig minden összetevője friss volt. Frissen pelyhesítették a pelyheket és friss volt benne a gyümölcs.

Dr. Bircher-Benner tisztelői közé olyan hírességek tartoztak, mint Mahatma Gandhi, Rainer Maria Rilke, Hermann Hesse és Thomas Mann.

27%
2 100 Ft
1 533 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
A táplálkozás mint természetes gyógytényező
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786155144523