az Új Könyvek csapatától

Az édességek magasiskolája

Alcím 90 legendás francia és nemzetközi recept
Az édességek magasiskolája

Az édességek magasiskolája

Alcím 90 legendás francia és nemzetközi recept
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2024
ISBN:
9789635161492
Kiadó:
Geopen Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
308
Tömeg
1,77 kg/db

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ

30%
12 900 Ft
9 030 Ft
Kezdete: 2025.02.21   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
90 legendás francia és nemzetközi recept
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Raktár:
P08 S2
Cikkszám:
9789635161492