az Új Könyvek csapatától

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:
"Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával."
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata. 

27%
2 900 Ft
2 117 Ft
Kezdete: 2025.01.09   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9786156603043