az Új Könyvek csapatától

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Szerző N. Nagy Sándor
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Szerző N. Nagy Sándor
Szerző:
N. Nagy Sándor
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2023
ISBN:
9786156603043
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
48
Tömeg
74 g/db

A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:
"Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával."
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata. 

27%
2 900 Ft
2 117 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786156603043