az Új Könyvek csapatától

A táplálkozás százmillió éves története

Alcím Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Szerző Stephen Le
A táplálkozás százmillió éves története

A táplálkozás százmillió éves története

Alcím Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Szerző Stephen Le
Szerző:
Stephen Le
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9789634931072
Kiadó:
Typotex Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
296
Tömeg
380 g/db

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre. 

23%
4 500 Ft
3 465 Ft
Kezdete: 2024.11.01   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789634931072