az Új Könyvek csapatától

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben

A magyar bor a szakácsművészetben

Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2014
ISBN:
9786155496028
Kiadó:
Hermit Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
111
Megjelenés:
2014
Tömeg
138 g/db

Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.

27%
2 300 Ft
1 679 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786155496028