az Új Könyvek csapatától

A főzés tudománya

Szerző Dr. Stuart Farrimond
A főzés tudománya

A főzés tudománya

Szerző Dr. Stuart Farrimond
Szerző:
Dr. Stuart Farrimond
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789634335689
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
254
Megjelenés:
2021
Tömeg
1,1 kg/db

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

28%
6 999 Ft
5 039 Ft
Kezdete: 2024.10.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789634335689