az Új Könyvek csapatától

A chili

Alcím Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat
Szerző Kay Maguire
A chili

A chili

Alcím Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat
Szerző Kay Maguire
Szerző:
Kay Maguire
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2015
ISBN:
9789635660476
Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
144
Tömeg
440 g/db

Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk - chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik.
Könyvünk megad minden információt, amelyre szukségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyumölcsöt.
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.

23%
3 990 Ft
3 072 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789635660476