az Új Könyvek csapatától

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Szerző Fuchs Elemér - Dr. Szathmáry Arisztid
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Szerző Fuchs Elemér - Dr. Szathmáry Arisztid
Szerző:
Fuchs Elemér - Dr. Szathmáry Arisztid
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2022
ISBN:
9786156385581
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
231
Tömeg
276 g/db

Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.

27%
3 900 Ft
2 847 Ft
Kezdete: 2024.11.03   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786156385581