az Új Könyvek csapatától

A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA.
FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS
FORTÉLYAIT!

- Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták
- A tészta útja a dagasztástól a sütőig
- Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
- Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások

280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt. 

27%
11 900 Ft
8 687 Ft
Kezdete: 2024.12.28   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat

Adatok

Cikkszám:
9789635161058