az Új Könyvek csapatától

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Szerző Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Szerző:
Batár Zsolt Botond - Dr. Kanyó Terézia
Kötésmód:
kemény kötés
Megjelenés:
2021
ISBN:
9786158136044
Kiadó:
Teleki Sámuel Kulturális Egyesület
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
442 g/db

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

28%
3 000 Ft
2 160 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9786158136044