az Új Könyvek csapatától

33 lúgosító finomság - Lépésről lépésre

Szerző Csigó László - Liptai Zoltán
33 lúgosító finomság - Lépésről lépésre

33 lúgosító finomság - Lépésről lépésre

Szerző Csigó László - Liptai Zoltán
Szerző:
Csigó László - Liptai Zoltán
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2013
ISBN:
9789635904792
Kiadó:
Totem Plusz Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
64
Tömeg
275 g/db

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők.
Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat.
A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!

28%
1 399 Ft
1 007 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789635904792