az Új Könyvek csapatától

155 fagylalt és jeges desszert

Alcím A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
Szerző Bártfai László
155 fagylalt és jeges desszert

155 fagylalt és jeges desszert

Alcím A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
Szerző Bártfai László
Szerző:
Bártfai László
Kötésmód:
puha kötés
Megjelenés:
2010
ISBN:
9789636845728
Kiadó:
Holló és Társa Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
120
Tömeg
120 g/db

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Igazi nyári csábítás egy jó adag, hideg nyalánkság a rekkenő hőségben... De nem csak a nyári melegben fogyasztunk fagylaltot, hanem akár a legnagyobb kinti fagy idején is jólesik egy kis hideg desszert - persze a meleg szobában. Egy mestercukrásznak az a véleménye hogy, a két legalapvetőbb fagylalt a vanília és a citrom. Ahol ezt a két fajtát kifogástalan minőségben készítik, ott biztos, hogy a többi sem okoz csalódást. Könyvünkben igen széles választékot kínálunk, de a variációk száma a végtelen felé tart. A klasszikusnak számító tejes és vizes fagylaltokon túl számos szorbet és parfé receptje is szerepel gyűjteményünkben csakúgy, mint a sütés nélkül elkészíthető hideg habos finomságok elkészítésének leírása.

28%
698 Ft
503 Ft
Kezdete: 2024.10.31   A készlet erejéig!
ELFOGYOTT, JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Alcím:
A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Cikkszám:
9789636845728